Tilannetietoa asiakkaillemme!

Viimeisen 1,5 vuoden aikana on tullut uusia sähkötarvikkeita koskevia EU-määräyksiä.

2017 vuoden lopulla asennusstandardi SFS 6000 muuttui, kieltäen jännitteestä riippuvaisten vikavirtojen käytön tietyn siirtymäajan jälkeen.

Tämä määräys aiheutti myös ongelmia SUVI 30 ja SUVI 44 tuotteillemme. Komponenttitoimittajiemme toimitusongelmista johtuen Suomessa kehitetyt SUVI 30 ja Suvi 40 toimitukset ovat väliaikaisesti pysähtyneet.

Etherma Skandinavia oy on suunnitellut uuden EPO patentin saaneen jännitteestä riippumattoman vikavirtasuojakytkinratkaisun, jonka testit ovat käynnissä.

Toivomme saavamme markkinoille tämän uuden tuotteen 2019 aikana niin pian kuin mahdollista.

SUVI 30 ja SUVI 40 tuotteen tilalle voimme tarjota teille Etherma:n Double Safety tuotetta ja lähiaikoina varastoomme tulevia 1-osaisia SUVI-1 IP44 ja SUVI-1 IP21 pistorasiaa.

SFS 6000 standardista johtuen myös Vivitemp lattialämmitystermostaatin valmistus on keskeytynyt. Tilalle on kehitteillä Blue Tooth ohjattu korvaava tuote joka täyttää ECO Design määräykset.

Ethermalta on tulossa edellä mainitun vikavirtasuojatun termostaatin lisäksi kaksi erilaista ECO Desing määräykset täyttävää lattialämmitystermostaattia. Nämä tuotteet ovat Etherma Skandinavia Oy:n omaa tuotekehitystä. Toinen tuotteista valmistetaan Suomessa ja toinen EU.ssa.

Näissä kaikissa Etherman uusissa valmistuttamissa tetrmostaattimalleissa on mahdollisuus valita joko ECO Design ohjolmointi tai perinteisen ON/OFF toiminto.

Tiedotamme asiakkaillemme näistä uusista tuotteistamme välittömästi kun niitä on saatavilla.

Vantaalla 01.04.2019

Lisätietoja

Mikko Jokela
GSM 040 841 9810
mikko.jokela@etherma.fi