Tuotteet‪» Valaistus‪» LED-valaisimet‪»

Kostean tilan LED-kattovalaisin 24W, 2200lm, 4000K, IP54

Kostean tilan LED-kattovalaisin 24W, 2200lm, 4000K, IP54


Hinta
Hinnat kirjautumalla


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 14 vrk.
Etherma Skandinavia varasto0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
7689


Tilaa kirjautumalla
Saatavuus
Arviolta 7 - 14 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Tehokas kylpyhuoneeseen sopiva tyylikäs LED-kattovalaisin. Käytännöllinen yleisvalaisin kodin kaikkiin tiloihin, myös kosteisiin tiloihin, kuten esimerkiksi kylpyhuoneeseen. LED-valaisimen kotelointiluokka on IP54 ja valaisimessa on IPX7 höyrysulkukalvolla varustettu ilmansuodatin.

 

Roiskevedeltä suojattuna ja helposti asennettavana LED-kattovalaisin on tehokas myös pihapiirin eri tarpeisiin, niin seinä- kuin katosasennuksiinkin. Valaisin valaisee täydellä kirkkaudellaan heti sytyttämisen jälkeen, ollen siten turvallinen valaistusvaihtoehto myös kylmiin olosuhteisiin.

 

Valaisimella on pitkä, yli 30000 tunnin käyttöikä. Valaisinhengityksen kulku tehokkaan höyrysulkusuodattimen läpi tehostaa valovirran säilyvyyttä korkeana ja pitää myös valaisimen sisältä puhtaana koko käytön ajan.

 

Valaisimen pyöreän rungon halkaisija on 28,8 cm, korkeus kupuineen 7 cm. Valaisimen runko on läpivärjättyä valkoista muovia ja kupu opaalimuovia. Materiaali on polypropeenia.

Valaisimen kupu ja runko on liimattu toisiinsa. Valaisimessa ei ole vaihdettavaa valonlähdettä. Valonlähteen rikkoutuessa on vaihdettava koko valaisin.

 

Kattolamppu asennetaan asennuspintaan asennussangan avulla. Asennussangalla kiinnitettävissä suoraan jakorasiaan 78 mm kiinnitysvälillä. LED-kattovalaisin kytketään sähköverkkoon valaisimen pohjassa olevassa kytkentärasiassa. Valaisin on asennettavissa sekä pinta- että uppojohtoasennukseen ja valaisin on ketjutettavissa. Tarkemmat asennusohjeet Asennus- ja käyttöoppaassa.

 

Valaisin on suojausluokkaa II. Valaisin kytketään 230V/50Hz jännitteeseen.

Valaisimen tehonkulutus on 24 W, virta 0,15 A, PF>0,5 ja

valovirta 2200 lm (lumen), valon värilämpötila 4000 K, valkoinen, värintoistoindeksi Ra >80.

Valaisin ei ole himmennettävissä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 30 x 7 x 30 mm.

Paino
0.73 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)