Tuotteet‪» Työtarvikkeet ja työkalut‪» Hengityssuojaimet ja käsidesit‪»

MUSTA Suu- ja nenäsuoja kirurginenmaski TYPE IIR 99,3-99,6% (30kpl paketissa, yksittäin pakattu)

MUSTA Suu- ja nenäsuoja kirurginenmaski TYPE IIR 99,3-99,6% (30kpl paketissa, yksittäin pakattu)


Hinta
Hinnat kirjautumalla


Määrä
kpl (myyntierä 30 kpl)Varastossa
Etherma Skandinavia varasto1 260 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 260 kpl heti


Tilaa kirjautumalla
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Kertakäyttöinen musta, kuitukankaasta valmistettu 3-kerroksinen kirurginen suojamaski pehmeillä ja joustavilla korvalenkeillä.

TÜV SÜD testaama. BFE > 99% TYPE IIR

Suojain täyttää EN14683:2019 type IIR standardin.

Suojuksessa on matala hengitysvastus.

Kirurginen suojamaski ei ole hengityssuojain, mutta WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä estämään korona-viruksen leviämistä.

Oikein käytettynä suusuojus ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä. Maski myös auttaa vähentämään tarpeetonta kasvojen koskettelua ja näin vähentää tautien leviämistä kosketustartuntana käsien välityksellä.

Hengityssuojaimilla ja suu-nenäsuojaimilla ei ole hygieniasyistä vaihto- eikä palautusoikeutta.

Lyhyt käyttöohje: Pese kätesi huolellisesti ennen hengityssuojaimen kasvoille asettamista. Aseta suojain suun ja nenän yli korvalenkeistä pitäen ja vie korvalenkit korvien taakse. Muotoile nenäsilta nenänvarteen istuvaksi ja varmista, että puolinaamari on kasvoillasi tiiviisti ja mukavasti. Älä koskettele suojainta käytön aikana sen puhtauden varmistamiseksi. Käytön jälkeen poista maski kasvoiltasi korvalenkeistä kiinni pitäen, sekä pese kätesi ennen ja jälkeen poistamisen. Kertakäyttöistä hengityssuojainta voit käyttää n. yhden työpäivän ajan.

Meidän maskit ovat testitulokset vastaavat EN14683:2019 Type II R vaatimuksia. Eli ne on roiskesuojattu,joka on tärkein asia kun joku esim: yskäisee läheisyydessä ne roiskeet ei mene maskista läpi niin kuin ne menee niin sanotuista kansanmaskeista.

Tyytyväisiä asiakkaitamme on mm: iso osa apteekeista, rakennusliikkeitä, sairaaloita,vanhainkoteja,Pk-Sektorin yrityksiä sekä pankkiiriliikkeitä jne….

Ce-sertifikaatti on haettu yhdestä euroopan suurimmasta testauslaitoksesta Tüv Sûdilta, he ovat myös testanneet maskin, joka täyttää sertifikaatin vaatimukset ja on tasoa Type IIR >99,3%-99,6%

Tuv on sen testannut ja todennut että maski on täydellinen, sama laitos myöntää CE- merkinnän, jonka toimitus kestää… Joten eipä ole ongelmaa.

Eu-vaatimustenmukaisuusvakuutus on mukana. Käyttöohjeet ovat mukana suomeksi ja ruotsiksi.


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: