Tuotteet‪» Palovaroittimet‪» Älypalovaroittimet‪»

Innohome Liesivahti Slim, SKG5010-FF

Innohome Liesivahti Slim, SKG5010-FF

Innohome Liesivahti Slim, SKG5010-FF

Hinta
Hinnat kirjautumalla


Määrä
kplToimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Etherma Skandinavia varasto0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
SKG5010-FF

Tilaa kirjautumalla
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Yli puolet kotien tulipaloista saa alkunsa keittiöstä. Innohomen älykäs Liesivahti reagoi vaaratilanteisiin aiemmin kuin mikään muu liesiturvalaite ja auttaa osaltaan vähentämään kotien tulipaloja merkittävästi.

Palkittu Liesivahti estää tulipalot kytkemällä lieden pois päältä ennen kuin myrkyllisiä kaasuja muodostuu ja tulipalo pääsee syttymään – vaikka kukaan ei olisi paikalla.

Maailman kehittynein itseoppiva monianturitekniikka
Liesivahti SGK5010 tarjoaa kattavamman suojan kuin mitä liesivahtien EN 50615 -standardi edellyttää. Sen lämpöanturi käyttää kahta eri tyyppistä mittaustapaa, joilla seurataan maksimilämpötilaa, lämpötilan muutoksia sekä ympäristön lämpötilaa. Laitteen pitkälle kehittynyt lämpötilatietojen analysointi havaitsee vaaratilanteet ja toimii ennen kuin vahinkoa pääsee syntymään.

Luotettavaa ja helppokäyttöistä turvaa kotiin ja läheisillesi
SGK5010 Liesivahdin itseoppiva teknologia tekee sen käytöstä ilahduttavan helppoa. Liesivahti mukautuu käyttäjänsä tapaan valmistaa ruokaa ja säätää laitteen herkkyyttä niin, etteivät turhat hälytykset haittaa kokkailua. Automaattinen vikadiagnostiikka varmistaa huolettoman käytön – ilman kuukausittaista testaamista.

Testattu ja patentoitu teknologia
Innohome Liesivahdit läpäisivät ensimmäisinä liesiturvalaitteina eurooppalaisen EN 50615 -liesivahtistandardin. Kotimaisella Innohomella on Euroopan lisäksi myös Pohjois-Amerikan markkinoille hyväksyttyjä tuotteita. Innohomella on tuotteitaan koskien useita kansallisia ja kansainvälisiä patentteja.

Liesivahdin asentaminen käy nopeasti
Lieden taakse tulevan ohjainyksikön asentamiseen tarvitaan sähköasentaja. Ohjainyksikön tehtävä on kytkeä liesi pois päältä vaaratilanteessa. Osa jälleenmyyjistämme tarjoaa valmiita paketteja, jotka sisältävät sekä laitteen että asennuksen.

Lämpöanturi kiinnitetään liesituulettimeen itsekiinnittyvällä asennuslevyllä, eikä se vaadi johtoja tai erillistä sähkönsyöttöä. Anturin voi nyt myös asentaa seinälle tai kattoon (osa asennuksista vaatii erikseen myytävän asennustelineen).

Tuotemerkki

Innohome
Innohome
5 tuotetta