Tuotteet‪» Lämmitys ja lämmityksen ohjaus‪» Sulanapitokaapelit ja tarvikkeet‪»

Magneettikiinnike Klipsi® 10kpl/pkt

Magneettikiinnike Klipsi® 10kpl/pkt

Magneettikiinnike Klipsi® 10kpl/pkt
Magneettikiinnike Klipsi® 10kpl/pkt

Poistohinta
Hinnat kirjautumalla


Määrä
(max 3 kpl)

Varastossa
Etherma Skandinavia varasto3 kpl heti
Netistä toimitettavissa3 kpl heti

Tilauskoodi
1320001

Tilaa kirjautumalla
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
KLIPSI® magneettipidike on suunniteltu erityisesti kaapeleiden kiinnittämiseen ferriittipohjaisille teräspinnoille. Soveltuu erinomaisesti sulanapito- ja saattolämmityskaapeleiden kiinnitykseen räystäisiin, syöksyihin, katoille sekä muihin putkistoihin ja metallirakenteisiin. Joustavan rakenteensa ansiosta se soveltuu erittäin hyvin myös kaareville pinnoille. Pidikkeellä on helppo kiinnittää kaapeleita myös kulmien ja kanttien yhteyteen.


Pidike voidaan asentaa logopuoli ylöspäin, jolloin yhdyssillan alle mahtuu paksumpi kaapeli ja logopuoli alaspäin ohuempi kaapeli kiinnittyy tukevasti lämmitettävää pintaa vasten. Asennettaessa pidikettä pitää varmistaa, ettei kaapeli jää kantamaan yhdyssillan alta. Tällä varmistetaan että magneetit ovat mahdollisimman tasaisesti kiinni metallipinnalla.


Magneettipidikkeen rakenne on täysin vesitiivis. Suljettu rakenne estää myös sähköparin syntymisen kosteissa olosuhteissa ja tätä kautta epäjalomman metallin syöpymisen ja hapettumisen. Magneettipidikkeen materiaalina on Polyamidi (PA 66), joka kestää erittäin kovaa rasitusta sekä erilaisia lämpötiloja ja olosuhteita.

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Eberle Kaksoistermostaatti Eberle DTR-E 3102
 
Eberle Kaksoistermostaatti Eberle DTR-E 3102


DTR-E 3102
Heti saatavilla